Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
26-01-2024
- Dat Ringwood raceway dit jaar 70 jaar bestaat en er op 25 mei daarvoor een speciale meeting is

- Dat er op Kings Lynn afgelopen jaar 1202 rijders zijn geweest waaronder 622 in de national Bangers en 99 in de F2, en 86 in de stockcar F1 en dat over 31 wedstrijden.

- Dat de stockrod rijders uit Engeland, Schotland en Ierland in Zuid Afrika gaan rijden met op 27 januari en 10 februari op Mayhem raceway en op 3 februari op Rock raceway. In Zuid Afrika rijden ze stockrods voornamelijk nog in de oude volkswagen golf 1

- Weer een baan die open gaat nu dirt track  Pennsboro speedway in West Virginia gaat na jaren gesloten zijn geweest weer open eerste was de bedoeling dat alleen de short track die er lag open zou gaan maar nu gaat ook de half mile open die ze vroeger hadden.

- Dat autorodeo Staphorst op 14 september is

- Dat  Lincoln speedway in Pennsylvania een geavanceerd virtueel flagman-systeem implementeren met verlichting en mededelingenborden rond de speedway om rijders  en fans te waarschuwen voor gevaarlijke of belangrijke  situaties op het circuit, dus geen mister starter meer. Aan de binnen kant van de baan blijven gewoon wel vlaggers staan.

- Heb je ook een wist je datje stuur deze naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Jan (2024)