Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
19-01-2024
- Dat Rick Wobbes dit weekend in Nieuw Zeeland de World 240 de WK voor de stockcars van Nieuw Zeeland. Namens Pewi.nl veel succes Rick .Wel apart dat Frankie Wainman JR  maar liefst 3 maal die WK won en samen met Simon Joblin de rijders zijn die de titel het meest hebben gewonnen. Wainman is in totaal 8 keer bij de eerste 3 geĆ«indigd waarmee hij daarmee bovenaan staat met de rijder die het meest op het podium heeft gestaan.  

- Dat de privecars weer in Posterholt rijden dit jaar

- Dat het Pewi feest op 9 maart is in de Klokken Bar lindenlaan 7 in Helvoirt. Pewi team gaat daar vieren dat het Pewi team 25 jaar bestaat.

- Dat het dit weekend indoor motorcross Goes is met morgen de grote dag. Alleen dit jaar hebben ze online kaarten verkocht en zijn er nog enkele kaarten beschikbaar bij de verkoop dus als je gaat moet je er echt snel bij zijn. 

- Dat zondag in Kings Lynn de Unlimited bangers  Icebreaker wordt verreden voor de 30ste keer, er zijn nu 109 bangers ingeschreven over 32 teams. Van 1994 tot en met 2001 werd de icebreaker verreden in Swaffham en daarna op Kings Lynn. De icebreaker van 1998 staat in de boeken als een van d ebeste bangerwedstrijden ooit, klik hier voor een filmpje.

- Shangri-La II Motor Speedway in de staat New York na 8 jaar weer open gaat, we blijven de positieve nieuws over banen die heropenen plaatsen zeker na alle berichten uit Belgie  van diverse circuits het laatste jaar.

- Vanavond zal Wout Hoffmans  in de uitzending bij Nederland autosportland komen, samen met Rick Winkelman hebben ze  een interview opgenomen en die is vanavond te zien op Ziggo om 22:30!!

- Heb je ook een wist je datje stuur deze naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Jan (2024)