World Cup weekend Venray
08-08-2023
Het Stockcar weekend op de internationale autospeedwaykalender vindt dit jaar plaats in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 augustus op Raceway Venray. Deze twee dagen staan in het teken van de hoogst haalbare titel in de Stockcar F1 en F2 klassen: WorldCup winnaar 2023. De beste coureurs uit diverse landen zullen aan de start verschijnen!

Naast deze spannende en sensationele races wordt het mooie weekendprogramma aangevuld met races van de National Ministox. De jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar gaan zaterdag de strijd met elkaar aan in een (race) Mini Cooper voor het European Championship National Ministox. Naast deze series zal het programma verder worden aangevuld met de klassen: V8 Oval Series en de Stockcar F2 junioren. Een gedeelte van het programma zal op zaterdagavond worden verreden in het donker met kunstlicht, een ervaring die je niet mag missen! Neem plaats op 1 van de overdekte tribunes, maak een rondje door de paddocks en neem een kijkje in de pitboxen, dichterbij de coureurs en hun bolides kun je nergens komen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven zoals speeltoestellen en gratis racesimulatoren.
Op zaterdag 19 augustus start het bomvolle programma om 13.00 uur met de trainingen, de races beginnen om 14.45 uur en duren tot 22.00 uur.
Op zondag 20 augustus starten de races om 11.15 uur en duren tot 18.00 uur.
Camping

Tijdens het weekend van 19 & 20 augustus bestaat ook de mogelijkheid om op de camping van Raceway Venray te overnachten. Deze camping grenst direct aan het rennerskwartier en is geopend vanaf vrijdag 18 augustus 17.00 uur.
Meer info vind je op www.racewayvenray.com


SMC Venray

Terug naar Aug (2023)