Wist je datjes
14-07-2023
- Dat op 5 augustus in Almkerk weer autovoetbal is en dat de entree gratis is

- Dat Nicolai Rasmussen de eerste Deen is die op Emmen heeft gereden, Hij reed afgelopen zondag in de Limited bangers en ondanks de schade aan de Ford Focus en de hitte  heeft hij heel de dag gereden met dank aan Mark de Laat en Shervin van de Louw die zelf ook reden en in de hitte de auto maakten . Uiteindelijk won hij in de finale de Entertainers Prijs en dat maakte Nicolai zijn weekend helemaal goed. Morgen komt er een album fotos van Nicolai op Pewi en op 9 september gaan Mark en Shervin in Denemarken rijden en Pewi.nl is erbij.

- Dat er ook een Engelse stockcar F1 coureur aan de start komt in Texel, namelijk Russel Cooper UK 415. Russel zit trouwens in zijn afscheidsjaar.

- Dat wereldkampioen stockcar F2 Dave Polley dit jaar zijn laatste jaar is in de F2 en volgend jaar Brisca F1 gaat rijden het hele seizoen.

- Dat er voor de cross in Venhuizen (NH) op 23 juli maar liefst 37 dames zijn ingeschreven voor de damesklasse

- Dat sprint car coureur  Logan Schuchart S1 gisteren op Eldora speedway de Eldora million race heeft gewonnen en dus een miljoen dollar  rijker is tweede werd Carson Macedo 41 die 100 duizend dollar rijker is voor Brad Sweet 49  die dan nog 50 duizend dollar mee neemt. Kyle Larson is in de race over de kop gegaan en greep naast  de prijzen

- Dat het WK Rallycross op 5 en 6 augustus naar Mettet komt in Belgiƫ. De strijd zal gaan tussen elektrische autos

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Jul (2023)