ASE Banger nieuws
04-07-2023
Aankomend weekend organiseren we het Teamrace weekend! Een weekend wat het maximale van vraagt van de rijders, monteurs, publiek maar vooral ook van onze vrijwilligers en het terrein. 
Op zaterdag moeten 240 rijders met al hun materiaal een plekje vinden in het rennerskwartier. Ondanks dat velen vrijdags al zullen aankomen zal het een hele puzzel worden alles op het terrein te kunnen herbergen.  
Let Op: Er is GEEN stroom aanwezig in de pits. Dus niet bij het overnachten en ook niet bij het sleutelen. Heb je stroom nodig dan zul je dat zelf mee moeten nemen. 

Alle teams krijgen afhankelijk van het aantal autos een aantal m2s  toegewezen waarbinnen ze het team moeten huisvesten. Alle overbodige luxe wagens kunnen op het parkeerterrein neergezet worden en lege aanhangers zoveel mogelijk gestapeld. 
Zaterdagavond zullen er vele rijders vertrekken met platte auto’s maar ook zullen er nog heel veel rijders blijven. Voor de zondag wordt weer een blik met ca 100 verse rijders losgetrokken die ook weer een plaatsje moeten vinden in de pits. We willen de rijders voor zondag vragen zoveel mogelijk op pas zondag te komen met hun autos. Rijders die zaterdags al aankomen en hun autos voor de zondag bij zich hebben willen we vragen te parkeren achterop de parkeerplaats.  

Voor iedereen die wil overnachten geldt dat we beperkt ruimte hebben. Aan de linkerkant van het terrein hebben we een strook van 200+ meter (ca 4mtr breed) waar langs het kanaal tentjes neergezet kunnen worden. (zie gele strook)  Links en rechts van de weg naar de nwe parkeerplaats kunnen campers en caravans (zonder auto) neergezet worden. (zie rode arcering) Zoveel mogelijk aan de kant parkeren. Het pad dient ten alle tijden tenminste 4,5mtr breed te blijven, zodat hulpdiensten erdoor kunnen. Wanneer langs het pad alles vol staat met campers/ caravans hebben we aan de andere kant van het kanaal nog een hele langs strook gras waar gekampeerd kan worden. Volg hierbij de instructies van parkeerbeheer op dan komt het vast goed.

ASE Bangers

Terug naar Jul (2023)