Wist je datjes
31-03-2023
- Dat er met het speedweekend in Ipswich 6 Zuid Afrikaanse kinderen zullen meerijden met de Ninja karts en strijden voor o.a het Europees kampioenschap Ninja karts. Volgende winter zullen dan Engelse kinderen in Zuid Afrika gaan rijden

- Dat stockcar F2 wereldkampioen Dave Polley staat ingeschreven voor Blauhuis eerste paasdag 9 april.

- Dat de weersvoorspellingen voor het paasweekend zeer goed zijn

- Ook in Nederland hebben steeds meer speedway fans Floracing waar je veel races live  kunt volgen in de States en Nieuw Zeeland en dat ook dit jaar weer Bowman gray stadium wekelijks is te zien een 400 meter asfalt oval wat net een Romeinse arena lijkt die elke week duizenden fans trekt die veel spektakel krijgen te zien en waar de gemoederen vaak hoog oplopen.

- Altijd goed nieuws als er een baan terug komt in de VS in West Virginia komt in 2024 Pennsboro speedway terug nadat het 20 jaar dicht was. De baan wordt dit jaar opgeknapt om in 2024 weer te gaan racen.


- Dat er naast de 2 wedstrijden  Dirt track  in Lopik waar de stockcars rijden ook nog 3 autocross wedstrijden zijn in Lopik van de Rang Pang en de baan rondom de dirt track ligt voor de stockcars. De eerste autocross van de Rang Pang in Lopik zal zijn tweede paasdag wat tevens ook de eerste ronde is van de kevercup is. Nu er maar 15 kevers mee mogen doen met het NK is de kans groot dat de kevercup dit jaar een groot succes wordt.

- Wij weten dat jullie Wistje datje leuk vinden dus heb je een wistje datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Mrt (2023)