ASE Banger nieuws
17-01-2023
World final plaatsen CAMSO naar ASE

Zoals de meeste van jullie wel weten is er afgelopen jaar niet gereden op Warneton is op dit moment de toekomst onzeker. 
Dit betekent dat er een grote kans is dat er dit jaar geen CAMSO afvaardiging naar de World final gestuurd zou kunnen worden.  Omdat erg jammer zou zijn als deze plaatsen verloren (of terug naar Engeland) zouden gaan hebben de promotors van CAMSO en van ASE afgesproken dat de CAMSO World final plaatsen op Emmen verdiend kunnen worden ALS er voor de zomer van 2023 nog steeds niet gereden mag worden op Warneton. 

In goed overleg zijn we overeengekomen dat tijdens de pre90 (<1600kg) wedstrijd de hoogst geklasseerde continentale rijder in de pre90 finale een CAMSO world final ticket ontvangt. Naast een wf ticket zal de finale winnaar nog een zeer mooie prijs vanuit ASE ontvangen. Maar hierover binnenkort meer. 
Het tweede CAMSO World final ticket zal gaan naar de hoogst geklasseerde continentale rijder welke na de teamrace bovenaan staat in het DB Demontage entertainersklassement. 

De World final plaatsen blijven CAMSO tickets heten voor alle duidelijkheid. Mocht CAMSO voor de zomer van 2023 nog wel een wedstrijd mogen organiseren dan Komen de CAMSO Wf plaatsingen op Emmen te vervallen en kunnen deze op Warneton verdiend worden. 
De winaars van deze wf tickets ontvangen van de CAMSO elk €100,- travelmoney.

Bjorn de Sutter (CAMSO)
Frederik Leysen (CAMSO)
Jos Bruggeman  (ASE EMMEN)

Terug naar Jan (2023)