Sinds een tijd het Stockcar - Banger toy tracks houten stockcars te koop dit is natuurlijk zeer leuk voor de kids. Er zijn nu een shale en een asfalt stockcar te koop en het wordt aangeleverd als een bouwpakket en zeker in deze tijden een mooie bezigheid . De stockcars kosten 19,95 pond de stuk maar moeten dan nog wel hierheen gestuurd worden. Naast de stockcars hebben ze ook nog Nascar speelgoed banen.


Hier is hun site https://toytracks.co.uk/ waar je o.a de houten stockcars kunt zien.


Klik hier voor wat fotos


Bron Stockcar - Banger toy tracks 

Met dank aan TWSP


Terug naar boven
 

Hij is weer terug het populaire spel autosloop.


Probeer alle race-auto's te slopen. Beweeg ketting met sloopbal heen en meer door met de pijltjestoetsen en probeer daarmee de race-auto's te raken en te slopen.


Klik hier om naar het spel te gaan.


Terug naar boven
 

Probeer de auto's te laten rijden totdat de tijd op is. Zorg ervoor dat ze niet botsen. Het draait in dit spel dus om de juiste timing. Er moeten wel minimaal 2 auto's in de baan zitten. Het spel speelt zich af op een Hot Wheels racebaan.


Klik hier om naar het spel te gaan.


Het spel is voor kinderen van 2 tot 98 jaar.


Terug naar boven
 

Vele denken nu aan een racespel met auto's maar dat is dus niet zo het is met worstjes. Kies in dit vette racespel jou bestuurder van de snelle worst en race over de keukentafel om het service en de etenswaren en zorg dat je als eerst finisched om helemaal boven aan de top te komen. Geef gas met de spacebar en stuur je worst door de scherpe bochten met de pijltjes toetsen.

 

Klik hier om het spel te spelen.

 

 

.


Terug naar boven
 

De nieuwe monstertruck nitro 2 is uit. Dit keer met nog meer power en moeilijkere parcouren. Je moet proberen binnen de tij deen parcour af te leggen. Je bestuurt de truck met de pijltjes toetsen.

 

Speel hier het spel.

 

Veel succes !!!!!


Terug naar boven
 

Als de Pewi's niks te doen hebben gaan ze motorcrossen rond de boerderij van Pewi Maas. Probeer dan ook om te winnen van Pewi Maas en Pewi Petertje en ze snot voor hun ogen te rijden. Sturen doe je met de pijltjes toesten.

 

Speel het spel hier

 

Veel succes !!!!


Terug naar boven
 

Racen met sprint cars op een mooie dirt track ovals. He leuke is dat je mekaar ook gewoon kun duwen en dat je dus ook geduwt wordt. In totaal zijn er 4 banen die je moet halen. Je kunt pas op de volgende baan komen als je de wedstrijd wint. Dus gewoon goed je best doen.

 

Het sturen doe je via je pijltjestoetsen.

Klik hier om naar het spel te gaan. Veel plezier ermee.


Terug naar boven
 

Crash car combat is een USA style Demolition derby spel of wel beter bekend in Nederland als autorodeo.

Je rijdt tegen 3 tegenstanders die je moet wrecken. Sturen doe je met je pijltjes toesten en driften met de x toest. De camerastand kun je ook veranderen door de C toest. Je moet wel flashplayer op je computer hebben.

Klik hier om naar het spel te gaan, en knallen maar.


Terug naar boven
 

Klik hier voor het spel Go kart. Probeer zo snel mogelijk te zijn en je concurrenten voorbij te rijden.


Bedienen doe je via je pijltjes toetsen.


Terug naar boven
 

Klik hier om het spel te spelen.Spel beschrijving: Rijden door pijltjes toetsen: Ctrl = Nitro.
Terug naar boven