Er zijn vele rijders en fans met speciale hobby's, en daar bedoelen we niet mee postzegels verzamelen. Hobby's die niet alledaags zijn en waar je soms toch verstelt van staat dat ze het doen.

 

Ken jij ook een rijder of een fan met wel een speciale hobby stuur dan een mail met foto's of filmpje naar peter@pewispeedway.eu. Uiteraard moeten zij wel toestemming verlenen om hier te komen staan.


Terug naar boven
 

Vele die bij bangers komen kijken of in het noorden van het land autocross zullen hem wel kennen. Fedde Stappert een echt banger fan, maar ook Andy Smith fan van het eerste uur. Fedde maakt altijd met zijn maat Bambi de banen onveilig en zorgt altijd wel voor wat vertier. Maar wat vele niet weten is dat Fedde zanger is in een band.

 

Hij is zanger van de band Stoma een grindcore band.Voor de gene die het niet kennen, grindcore is een harde rockmuziek. Maar Stoma is niet alleen plaatstelijk bekend maar ook in Europa en zelfs Brazilie. Zo is Stoma in 2007 nog bij MTV Brazilie geweest om een optreden te geven.

Bekijk hier het filmpje.

 

Het mooie is dat Fedde zo gewoon er onder blijft en zijn optreden geeft met zijn bangerpet op. Het gerucht gaat nu ook dat Fedde samen met Appie Hein een numer gaat uitbrengen.

Naast zanger doet Fedde ook mee aan marmotten racen, hier is hij afgelopen jaar wereldkampioen geweest korte baan. Over dit onderwerp moet je hem maar eens zelf aanspreken.

 

Wil je Fedde een keer zien spelen dat kan, aanstaande zaterdag speelt hij in cafe het Kannet in Heerenveen. Klik hier om hun hyves te zien.

 

Wij hopen Fedde nog jaren bij de bangers te zien en wensen hem ook veel succes bij zijn hobby's.

 

 


Terug naar boven