Afgelopen zaterdag 25 augustus is het NACO Stockcar & Speedway Museum van Mat Gulikers officieel geopend in aanwezigheid van veel prominente mensen uit de rijke historie van de NACO.
Het museum is gevestigd in Maastricht is 250m2 groot en 5 meter hoog boordevol met heel veel unieke NACO herinneringen, souvenirs en een wisselende opstelling van zo n 4 heritage stockcars.

Tevens is er ook aandacht voor de BRISCA, PAC Posterholt en ACON Geleen-Heerlen. Het is een uniek museum op dat gebied qua verzameling, grootte en sfeer. Terecht mag er gezegd worden dat dit het grootste en mooiste museum is in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en de UK op dit gebied.

Eigenaar Mat Gulikers is al vanaf 1968 een fervente speedway en stockcar fan en zijn verzameling is er een van door de jaren heen.Gecombineerd met de vele unieke items in bruikleen en geschonken door de voormalige organisatie NACO, coureurs, fans, fotografen, enz. maakt een bezoek zeer zeker de moeite waard.

Het museum is gevestigd in Maastricht en uitsluitend te bezoeken volgens afspraak door groepen van 1 t/m ongeveer 10 personen. Grotere groepen in overleg. Entree is Ä5,- p.p. en kinderen gratis.
U wordt verwelkomt met koffie-thee en een stukje Limburgs gebak, gekoelde drankjes, kleine hapjes.

Dit alles is bij de prijs inbegrepen en u kunt naar gelieve dan een bijdrage geven voor de onderhoudskosten en voortzetting van dit museum.
Misschien een leuk idee om een bezoek aan het museum te combineren met een dagje Maastricht of Limburg.

Voor meer info en reserveren zijn hier de contact gegevens:
Mat Gulikers
naco-museum@outlook.com
+31 (0)6 15 38 26 52

Klik hier voor meer fotos.

Met dank aan Mat Gulikers
Fotos Oscar Hoogendoorn

Terug naar boven