Wist je datjes
24-08-2018
- Dat Pewi Mark Derrix op zaterdag 1 september in Heino mee rijdt ipv fotos maken.

- Dat de Brisca ministox zondag voor de eerste keer op Aldershot gaan rijden wat een speedway baan van Spedeworth is.

- Dat Rob Speak aanstaande zondag unlimted bangers rijdt in Skegness

- Dat er nu al 19 saloon stockcars zijn ingeboekt voor Ter Apel op 2 september

- Dat het zaterdag weer de autocross van Abcoude is, dit is de enige nog met strobalen en daarnaast ook sloten. De cross wordt voor de 44ste keer gehouden en dit jaar staat ook de sensatie klasse aan de start met 21 autos van VW Golf tot Dodge Dakota. Daarnaast ook 120 heren en 40 dames. Ook unike is aan de ze cross dat alles door mekaar rijdt van standaard cross wagen tot aan kever en sprinter. Mark Derrix is er bij voor er een mooi foto verslag van te maken.

- Dat er weer een 20 tal 2 liter Hotrods zijn ingeboekt voor Lelystad aanstaande zondag

- Dat er aankomend weekend in Mansfield Ohio USA de Dirt Million wordt verreden de late models op dirt waar het hoogste prijzengeld is. Er zijn wedstrijden op vrijdag en zaterdag en de winnaar van de race op zaterdag wint een bedag van 185 duizend dollar terwijl de gene die laatste en dus 28ste wordt een bedrag krijgt van 3700 dollar. Dirt track racing is weer aan het groeien in USA het wordt weer populairder en dat betekend  ook grote sponsors zoals Toyota die een midget race op Millbridge speedway sponsort. Ook de bouw van een aantal nieuwe dirt tracks in het land. En dan nog een opmerkelijke heropening van I 70 speedway een asfalt baan die sloot in 2008 die volgend  jaar heropend als dirt track. Klik hier om te zien hoe de baan er nu uit ziet.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    


Terug naar Aug (2018)