Bangers Marienvelde 19 augustus
16-06-2018
Bangervrienden opgelet!! 

Zondag 19 augustus weer Unlimited Bangers tijdens het spektakelweekend te Marienvelde!
Vanaf nu kun je je weer opgeven via telefoonnummer 0615254989. Via whatsapp of even bellen! GEEN MESSENGER!!
Kom allen naar Marienvelde waar we samen met de combines weer zorgen voor spektakel van de bovenste plank. Op zaterdag gezelligheid op de camping en in de tent met live muziek!
De felbegeerde Marienvelde Unlimited Dirt Award is thans in handen van de sterk rijdende #60 Laurens van Dijk uit Hasselt. Wie stopt de Doeks in hun poging de titel te prolongeren?? Is het team Gashoaln dat heeft aangegeven massaal aanwezig te zijn,of hebben deze mannen andere prioriteiten op Achterhoekse Arena?? De voortekenen zijn in ieder geval goed met een aantal vroegtijdige inschrijvingen van o.a. Appie Hein en zijn mannen. De heren staan garant voor good old banger racing met een glimlach van oor tot oor! En wat te denken van de mannen uit Luttenberg van Black and Yellow! Ook zij zullen op basis van wat koudvervorming de Mondeopopulatie doen dalen! En dan onze goedlachse ladyracer Chislaine Post, de geruchten zijn dat er momenteel down under een Holden Commodore of Ford Fairlane in elkaar gebaterd wordt om toch op tijd de auto te kunnen verschepen, dit alles om haar indrukwekkende bangerdebut een vervolg te kunnen geven. Internationale aanmeldingen zijn er ook vanuit de UK en de Bundesliga. De mannen zijn meer dan welkom om partij te geven op dit gezellige evenement van de Mcm Marienvelde. 
We rijden weer op basis van de vertrouwde voorwaarden wat betekend dat iedere rijder die start 30 euro startgeld ontvangt.
Geef je op, via app of bellen. Plenty bekers te winnen, gezelligheid en vooral veel plezier. 
Nadere info volgt, 
Voor opgave of info/reglement 0615254989
Komt allen!! Morice Katier

Terug naar Jun (2018)