Wist je datje
01-06-2018
-Dat er 17 juni weer een autocross in in Winkel Noord Holland met Stockcar F1 en F2- Keverklasse - V-Buggy s - Standaard - Verstevigde - Dames - Rodeo en Superstandaardklasse. 

- Dat er 25 saloon stockcars voor Emmen zaterdag zijn ingeboekt en 22 voor zondag in Ter Apel, de klasse zeer mooie deelname voor de steeds populairdere  saloon stockcars.

- Dat als je google chrome gebruikt als browser je altijd de filmpjes kunt zien.

- Dat de team race bangerstox in Warneton volgeboekt is.

- Dat er 6 2  liter hot rods van het continent Europees kampioenschap gaan rijden tijdens het speedweekend in Ipswich

- Dat Henk Peeters  2 liter hot rods gaat rijden. Henk heeft vroeger jaren hot rods gereden en is niet de enige want ook Klaus Kilianski, Frank Nöhring en Roland Sudniks hebben jaren hot rods gereden. De toekomst ziet er dan ook voor de 2 liter hot rods super uit met veel mooie autos en veel strijd. Een echt visite kaartje voor de autospeedway.

- Dat er totaal 5 Engelse F2s aan de start komen in Emmen 4 met Engelse licentie en David Polley met Hollandse licentie. In de stockcar staat Craig Finnikin aan de start en ook hij heeft een Hollandse licentie.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Jun (2018)