Autocross Winsum 2 juni
27-05-2018
WINSUM - Op Hemelvaartsdag jl. was de eerste autocross wedstrijd voor AutoSport Groningen dit jaar op de kleibaan van Winsum. Er kwamen ruim 160 deelnemers uit het hele land richting Winsum om daar de strijd met elkaar aan te gaan. 

Op zaterdag 2 juni is de tweede wedstrijd van het seizoen en die lijkt ook weer volledig volgeboekt te zijn en dat betekent dat er wederom zon 165 deelnemers op de startlijsten staan in vijf verschillende klassen.Dat de autosport hot is momenteel in Nederland blijkt uit het feit dat er zelfs 30 junioren aan de start staan, kids van 12 tot 18 jaar mogen hier in deelnemen met een auto met maximaal 1300cc. De strijd die daar in geleverd wordt doet niet onder voor hun volwassen collega s, echt een genot voor het publiek.

De wedstrijd begint aankomende zaterdag 2 juni om 11.00uur, publiek kan eenvoudig en gratis parkeren direct naast het circuit en heeft een prima uitzicht over het circuit. Het rennerskwartier is voor publiek vrij toegankelijk en kan daar genieten van het werk tussen de races door die coureurs aan hun auto s uitvoert. Proef de adrenaline!
Het circuit van Winsum vindt men aan de Winsumerstraatweg 4, dit is direct aan de N361 net buiten winsum. Meer info via www.autosportgroningen.nl 


Terug naar Mei (2018)