Camso nieuws
11-05-2018
1° BELANGRIJK PARKING ZONDAG 13.05.2018
In totaal hebben we 245 deelnemers ingeschreven, waaronder 48 Bangers. Dat betekent dat we GEEN bijkomende parkingtickets kunnen geven. De Prive Cars MOETEN achteraan staan. We willen geen Prive Cars tussen de Bangers of Bangerstox zien. Ook moet de zone voor de tent en het grootste gedeelte van de aarde zone vrijgehouden worden voor de Bangers. 
Verder moet iedereen zich zo klein mogelijk houden, zodat alle piloten binnen kunnen. Ook willen we niet dat er plaats voorbehouden wordt voor de zondag. Wij zullen ons persoonlijk bezig houden met het geven van de parkeerplaatsen, zaterdagnamiddag en zondagmorgen.
Wie zich niet aan de afspraken houdt zal ofwel voor een eind niet meer kunnen rijden of geen parkingticket meer krijgen. Het kan niet zijn, dat er sommigen zoveel plaats innemen en denken: wij hebben onze plaats; de rest moet maar zijn plan trekken.

2° Prive Cars of Bangerstox, welke een parking ticket hebben, en niet rijden, kunnen dit parkingticket niet verder doorgeven aan iemand anders.

3° Voor 17 juni is de inschrijving 45€. Alle Bangerstox kunnen een parkingticket hebben. Prive Cars niet. WE HERHALEN DAT ER EEN NIEUW SYSTEEM IS VOOR DE INSCHRIJVINGEN (ZIE BERICHT OP FACEBOOK VAN GISTEREN)

4° BANGERSTOX PRE 1990. MORGEN ZATERDAG 12 MEI is de laatste dag om zich in te schrijven. Voor het ogenblik zijn er 42 auto’s ingeschreven.
Van de abonnementen zijn 258 Jens Meirhaeghe NIET ingeschreven, daar wij nog niet weten met welke auto hij rijdt. Morgen is de laatste dag daarvoor.
ALLE AUTO’S MOETEN MOOI GEPRESENTEERD EN MOOI GESCHILDERD WORDEN. DE AUTO’S MOGEN REEDS GEBRUIKT GEWEEST ZIJN, MAAR MOETEN ZOVEEL MOGELIJK OPNIEUW HERSTELD WORDEN. WRAKKEN ZULLEN NIET TOEGELATEN WORDEN.

Camso speedway

Terug naar Mei (2018)