Autorodeo Wilp 13 mei
11-05-2018
Aankomend weekend zal dit jaarlijks terugkerend evenement wederom worden georganiseerd aan de Leemsteeg in Wilp Achterhoek. (Dezelfde locatie als in 2016 en 2017).

De rodeo zal zondag 13 mei zijn en ons programma zal bestaan uit de vertrouwde Standaard Klasse, Teamrodeo Klasse en nieuw dit jaar de MPV Klasse.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zal ook dit jaar op de zaterdag middag/avond voorafgaand aan de Autorodeo de Wrakkenbar georganiseerd worden. Voor de kleine rodeo liefhebbers zullen er o.a. springkussens aanwezig zijn, ook kunnen zij weer hun creatieve kant laten zien bij het opschilderen van de verlotingsauto.

Tevens ja er zaterdagmiddag een spectaculaire CALIMERO klasse op het autorodeo terrein. Deze bestaat uit een cross met quads en brommers!!

De feesttent zal zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn voor iedereen die zin heeft in een feestje, of na het maaien van het gazon of het melken van de beesten nog even gezellig een biertje wil drinken en de geur van autorodeo wil opsnuiven. Benny Wagenaar zal zorgen voor de nodige muzikale ondersteuning, en voor de inwendige mens zal er een snackwagen van Westrik Snack aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom!!

Dus alle naar Wilp dit weekend...

Autorodeo Wilp

Terug naar Mei (2018)