Palmerston North 4 februari
06-02-2018
Hoi Speedwayfans,

Hier nog een paar fotos van dag 2. Deze dag reden ook nog 24 supersaloons omdat er nu wat meer tijd tussen de heats moest zitten. De beste 8 teams van de 14 reden voor het kampioenschap en de andere 6 teams reden allemaal tegelijk en dat was dan een normale superstock wedstrijd alleen moest er onderling nog wat rechtgezet worden van de vorige dag tijdens de teamsrace
en dat kon je ook wel merken en het mooie was alles in een keer in de baan dus spektakel gegarandeerd. Het Engelse team moest in de semi tegen Palmerston Panthers en dat werd meteen een van de hoogte punten van de avond. Werd gewonnen door Palmerston Panthers maar de British Lions waren bij het publiek de smaakmakers want er zullen best filmpjes op  you tube verschijnen van de acties van Fairhurst want dat zijn acties die je gezien moet hebben het had ook zijn nadeel want de laatste race hadden ze nog maar 3 wagens over van de 5. Ze waren de enigste die geen 4 superstocks meer de baan op konden krijgen. Maar kregen wel een staande ovatie van de publiek. Achteraf wonnen de Palmerston Panthers de teamsrace.
De Supersaloons gaven zoals gewoonlijk weer een mooie wedstrijd weg en zeker met die aantallen in de baan.En natuurlijk ook weer met de nodige crashes.
Dus al met al weer een prachtig weekend gehad samen met die andere 35000
mensen.


Klik hier voor de fotos.

Dit was mijn laatste verslag uit Nieuw Zeeland want woensdag vliegen we weer
terug naar Nederland na weer een geweldige vakantie hier . Want nogmaals voor iedere speedwayfanaat is dit de ideale vakantie maar jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd.


Tot ziens.

Groetjes Frans en Magda

Namens Pewi.nl  bedanken Frans en Magda voor het mee beleven van hun  mooie reis en wensen we ze een goede terugreis.

Terug naar Feb (2018)