Western Springs 20 januari
22-01-2018
Hallo Speedwayfans

Zaterdagavond zijn we naar Western Springs geweest voor de NZ Champs
Sprintcars.

Er waren 30 Sprintcars 36 Midgets  24 Kiwikids en 24 TQ Midgets

Er was al meteen spektakel in de heats van de Sprintcars een Sprintcar werd er al meteen in de eerste heat helemaal afgeschreven. Keaton Dahm had in de eerste heat een prima start en lag tweede maar kreeg een lekke band en moest uitvallen dus kon hij zich alleen nog plaatsen voor de finale door in de volgende heat bij de eerste 4 te eindigen en dat lukte dus toch een finaleplaats. James dahm had zich wel direct geplaatst voor de finale. De finale van de Sprintcars werd verreden met 20 Sprintcars en was er een met het nodige spektakel en de nodige herstarts. Van de 20 kwamen er maar 11 over de finish en voor ons en de familie Dahm een hele mooie finale want James werd derde en dat werd dus feesten in de pits.
Nu mag James het hele jaar met NZ3 op zijn spoiler rijden want hier is het in alle klassen zo dat de nummers 1 2 en 3 van elke klassen deze op zijn spoiler hebben staan . En meteen hele goede reclame voor Gordon Dahm want het komt op tv ze worden geïnterviewd en gefilmd dus Gordon was echt in zijn nopjes.
Keaton Dahm was zesde geworden. We zijn het de volgende dag nog even wezen
vieren bij de fam Dahm thuis wat weer een gezellige party was.

De komende week word het hier weer een graad of 28 tot 30 . Dan gaan Magda
en ik weer 3 dagen weg eerst 2 dagen naar Tauranga en van daaruit naar
Whakatane waar we met een boot 50 km de zee op gaan naar een vulkaan die nog altijd actief is het grootste gedeelte van de vulkaan ligt onder water dus de top komt boven water uit dus dan zijn we meteen bij de krater dus hoeven we niet te klimmen .Dus ik ben benieuwd wat we daar aan treffen. En als we dan weer terug zijn met de boot rijden we weer naar mijn neef dat
is dan nog 2 uur rijden dus je ziet weer een leuke manier om de week door te
komen.
En volgend weekend weer een om keuzes te maken want er zijn weer de nodige
wedstrijden op zaterdag. Maar ik heb nog een week om na te denken.

Klik hier voor de fotos

Groetjes
Frans en Magda

Terug naar Jan (2018)