Nieuw Zeeland  het land
10-01-2018
Hoi Speedway fans,


Afgelopen weekend was er een wedstrijd in Western Springs voor Midgets en Sprintcars en er was een wedstrijd in Baypark Waar de GP voor Supersaloons werd verreden. Dus we moesten kiezen of Baypark of WS.
Gordon ging natuurlijk naar WS waar de boys moesten rijden en mijn neef en
ik hadden gekozen voor Baypark want die Supersaloons is er ook een om je vingers bij af te likken. Achteraf hadden we verkeerd gegokt want de wedstrijd werd afgelast omdat 1 uur voor de wedstrijd er even noodweer was En er zoveel regen viel dat rijden onmogelijk was.En we waren al bij de baan dus maar weer huiswaarts en in WS ging het heel goed met James en Keaton
want die werden 2 en 3 in de finale bij de sprintcars dus dat was weer het nodige prijzengeld binnen harken maar het kost alles bij elkaar ook een hoop geld.
Dus zijn Magda en ik deze week 4 dagen weggeweest. Eest zijn we naar Napier
geweest waar we 2 dagen in een motel aan het strand hebben gezeten wat
gewinkeld en natuurlijk een terrasje pikken en naar een kleine waterval geweest en nog naar een strand waar we wat rondgewandeld hebben en op de
terugweg nog even in Hastings geweest want daar was ik nog nooit geweest en
als je dan door de stad loopt en je ziet dan een kerstboom staan met 28 graden is dat toch raar in ieder geval voor ons want voor de mensen hier is het heel normaal.
Na 2 dagen zijn we richting Taupo gereden was een ritje van ruim 2 uur door prachtige natuur en waar we ons volgende motel hadden.
We zijn daar met een zeer snelle jetboot een ritje van een half uur over een rivier wezen maken en dat was echt kicken.
En de volgende dag zijn we nog een paar uur lekker rustig met een boot lake taupo op geweest. Lake Taupo is in feite een hele grote krater die vol gelopen is met water en net zo groot is als Singapore en waar op de bodem nog steeds alles borrelt omdat daar nog steeds alles vulcanish is.
Ik heb er maar enkele fotos  bij gedaan van onderweg want komend weekend
komen er weer enkele van speedway. Vrijdag ga ik naar Baypark voor het NZ Supersaloons en Zaterdag en Zondag zit ik weer voor 2 dagen in Auckland waar Het NZ Champs Superstocks wordt verreden en waar op het moment 100 Superstocks zijn ingeboekt want dat is een wedstrijd waar ook iedereen bij wil zijn.

Klik hier voor de fotos.

Groetjes
Frans en Magda

Terug naar Jan (2018)