Wist je datjes
26-12-2017
-Dat er een oudbanger coureur meewerkt aan skelterlab. Skelterlab is een technisch jeugdprogramma is , waarin drie teams van drie bouwers in werkplaatsen bouwen aan hun skelter. Hierbij krijgen zij tips & tricks van de YouTuber en oud banger coureur MasterMilo met zijn grote ervaring in het bouwen van de meest uiteenlopende voertuigen.

- ELMS weer 5 wedstrijden heeft met 3 grote wedstrijden in Warneton en 2 in Lelystad die zullen  voor het Europees kampioen schap. Elke late model is van harte welkom om mee te gaan strijden.

- Dat Pewi.nl voort op www.tumblr.com zit wat een nieuwere sociale media is .

- Dat er deze week een Paddcok 14 komt met een stukje over de nieuwe F2 coureur Jennifer Maas

- Dat in 2018 Colin Schuurmans zoon van Robert die lightning rods en hor rods heeft gereden  junioren gaat rijden in de oude auto van Djoa Renders

- Dat er bij de oliebollen race zeer veel publiek was en in onze ogen het meest wat wij ooit gezien hebben. Ze sloten af met een fantastisch vuurwerk. Ook hadden ze houd liggen om wat vuur te stoken. Maar helaas zijn er diverse mensen die hun eigen niet kunnen gedragen en de plastic containers moesten laten afbranden, dit doe je thuis toch ook niet. 

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Dec (2017)