Camso nieuws
22-10-2017
1· BANGERSTOX:
- Voor de wedstrijden op 12.11 en 10.12 kunnen we MAXIMAAL 70 Bangerstox aanvaarden
- BENZINEBAK: Na samenspraak met verschillende piloten, hebben we beslist dat, OOK volgend jaar, de originele benzinebak mag behouden worden.
2· PRIVE CARS:
- Voor de wedstrijden van 12.11 en 10.12 kunnen we MAXIMAAL 90 auto·s aanvaarden.
- We kunnen GEEN parkingtickets geven voor de Prive Cars voor deze 2 wedstrijden
3. CHRISTMAS TROPHY: Er zullen, op zaterdag, tussen 13u en 16u, reeds 2 reeksen zijn voor de Prive Cars en de Super Prive Cars, verreden worden. Zondag is er voor deze 2 klassen 1 reeks + finale.
De Bangerstox rijden ALLEEN op zondag.
4. ALGEMEEN
- Wijzelf wonen in Duitsland en komen pas de dinsdag voor een organisatie naar Warneton. Normaal stuurt Xavier dan regelmatig de inschrijvingen per email door. Xavier vertrekt morgen voor 12 dagen op verlof. Dit betekent dat er, na vandaag, (wij krijgen nog de inschrijvingen toegestuurd, welke tot vandaag ontvangen zijn) GEEN aanpassingen aan de inschrijvingen meer zullen gebeuren tot de dinsdag voor de wedstrijd.
- Onze nieuwe computer, welke wij in maart dit jaar aangekocht hebben, heeft een hard ware probleem en wordt door de leverancier in garantie omgewisseld. Dit betekent dat wij voor enkele tijd met een oude met Spaans klavier moeten verder doen (ñ, ¿ geen accenten). Daarom kunnen wij onder andere het bijleggen van gewicht bij de Prive Cars niet aanpassen (staat op de kapotte computer en moet eerst gedownloaded worden door een computer specialist)

CAMSO Speedway

Terug naar Okt (2017)