Autospeedway Venray 22 oktober
17-10-2017
Nu zondag 22 oktober zullen de laatste races voor dit jaar verreden worden op Raceway Venray. Voor zowel de ½ mile oval als voor de ¼ mile oval coureurs is het hun laatste kans om hun laatste punten binnen te halen. Het kampioenschap staat nog in diverse klassen open en zal dus beslist gaan worden nu komende zondag tijdens de Finaleraces.
 
Op de ½ mile oval zullen de Amerikaanse NASACAR achtige V8 krachtbronnen de LMV8 weer aan de start verschijnen. Naast deze LMV8 zullen ook de Mazda MX5 Cup op de ½ mile oval aan de start verschijnen als gast lasse voor hun demo races.
 
Op de ¼ mile oval zullen we de Stockcar F1, Stockcar F2, Stockcar F2 Junioren en de National Hotrod aan de start verschijnen. De kleinste onder ons zullen de spits afbijten in de van Giersbergen Aanhangwagen Service ‘Ukke Pukke’race.
 
GIRL POWER STOCKCAR F2 RACING
Ja, wat is dit en waar staat het voor! Nou in de Stockcar F2 rijden 3 dames uit het Limburgse Gemeente Peel en Maas die worden gevolgd door enkele Autospeedway fans. Wij proberen als fans deze 3 dames een boost tevens in de lokale media wat we in 2018 gaan voort zetten.
Dit alles om meer dames uit de regio in de Stockcar F2 te krijgen en mede te laten zien dat Stockcar racen geen mannensport meer is. We zien dan ook dat steeds meer dames hun entree maken in de Autospeedway en Oval Racing. Onze 3 Peel en Maas coureurs, Laura Vervuurt #31 (Grashoek), Susan Korsten #369 (Baarlo) en Nikki Geraedts #65 (Baarlo) zullen nu ook hun laatste kunsten op het snelle asfalt op Raceway Venray vertonen voor dit jaar. Alvast veel succes dames……
 
Wil je laatste nieuws over de Girl Power Stockcar F2 coureurs volgen kijk dan op www.paddock14.nl/girlpower of volg het via Facebook https://www.facebook.com/GirlPowerStockcarF2Racing/

Terug naar Okt (2017)