Ter  Apel autocrossdag verzet
08-10-2017
Beste coureurs, racefans, officials,

Helaas hebben we afgelopen vrijdag tot veler teleurstelling moeten besluiten dat het organiseren van de autocrossdag op 8 oktober onmogelijk was door de slechte terreinomstandigheden door de overvloedige regenval. Het rennerskwartier en alle parkeerterreinen bij het autosportstadion De Polderputten waren onbegaanbaar geworden. Na de vele extra regen van afgelopen zaterdagmiddag en avond bleek dit uiteindelijk de enige juiste keus!
Na een weekend met veel overleg, afstemming en het raadplegen van de laatste weersverwachtingen zijn we uitgekomen op zondag 15 oktober a.s. We realiseren ons terdege dat er op dat moment ook enkele andere autosportevenementen plaats vinden. Maar in verband met vele andere factoren blijkt deze datum voor nu de enige optie.
Voor sommigen wellicht een prima datum, voor anderen wellicht een vervelende datum vanwege andere verplichtingen. Kortom voor iedereen kunnen we het nu eenmaal niet goed doen, iedereen, inclusief wij als bestuur hadden immers met 8 oktober rekening gehouden.

We hopen jullie toch allemaal a.s. zondag 15 oktober mogen te ontmoeten. Als dit toch niet lukt vernemen wij dit graag. De inschrijvingen van 8 oktober jl. blijven gewoon staan, eventuele afmeldingen kunnen via; info@ovalracing-terapel.nl doorgegeven worden.

Terug naar Okt (2017)