Autocross Putten 23 september
19-09-2017
Voor het eerst sinds lange tijd wordt er in Putten weer een Auto- en Quadcross verreden. Het evenement vindt plaats op 23 september aan de Vleessteeg (zijweg van de Nijkerkerstraat) in Putten. De route naar de baan is met pijlen aangegeven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Iedere rijdster/rijder die het leuk vindt om deel te nemen, wordt uitgenodigd. Voor 10.30 moet men zich ingeschreven hebben. De wedstrijden beginnen om 12.30, terwijl de finales voor 17.00 zijn verreden. Mits onder begeleiding van een volwassene is de toegang voor kinderen onder de 8 jaar gratis, terwijl kinderen van 8 tot en met 12 jaar voor slechts 2,50 euro naar binnen mogen. Vanaf 12 jaar kost het 5 euro per persoon.
Autocross
Er wordt gereden in meerdere klassen. Voor de streekrijders, zoals Dinand van Veenhuizen, Chantal Visch en Jarno van der Krol is het de enige kans om hun rijkunsten dichtbij hun woonplaats aan hun fans te tonen. Veel spektakel wordt verwacht in de snelle Sprintklasse met eigenbouw bolides. Iedereen rijdt minstens driemaal, met als afsluiting de finales.
Quadcross
Er wordt gereden in 3 klassen, waarbij met name de kinderquad klasse met de rijders en rijdster vanaf 5 jaar voor aandoenlijke taferelen zal zorgen. Daarnaast rijden de jeugd quads, terwijl de zware quads rijden met machines boven de 350 cc.


Datum:
zaterdag 23 september 2017, 
12:30 tot 17:00

Locatie:
Vleessteeg , Putten

Terug naar Sep (2017)