Wist je datjes races 2-3 september
04-09-2017
- Dat de ervaren Toon Schut  winnaar is geworden van de F2 supercup finale na een spannende wedstrijd. Op een tweede plaats 124 Wim Peeters derde 335 Rick de Graaff.

- Dar Arjan Vorkink de EK bangers heeft gewonnen voor Boogie ( UK ) en Kurt Baes werd derde.Het was een spectaculaire dag bangers met grote wrakken en het publiek was massaal naar Warneton gekomen. Natuurlijk zorgde de ramp roll over en de caravan race ook nog voor de nodige sensatie.

- Weer een super finale in de stockcar F2 in Emmen die uiteindelijk gewonnen werd door Daniel Spijker voor David Polley en Wim Peeters. 

- William Hardie is Europees kampioen geworden in de 2 liter hot rod in Ter Apel, hij deed dit voor Gordon Alexander. Er was een knappe derde plaats voor Christiaan Smidt. De supercup van de Hot Rods ging voorde 7de keer naar John van den Bosch

- De Budweiser 200 van de Camso V8 in Warneton werd een overwinning voor Xavier Vandermeersch voor Bary Maessen en Jean Vasseur. De eerste 2 heats gingen naar Wim Verloo maar die kwam in een kleine crash terecht in de finale. Barry Maessen werd 3 keer tweede, en was een mooie toevoeging deze dag in de Camos V8 waar 14 autos aan de start kwamen.

- De Engelsman Deane Mayes 730 won de finale in Emmen en in Ter Apel in de saloon stockcars. 

- Dat in Taunton de Autospeed Unlimited Cc Banger Championship Of The World is gewonnen door Steve Pikey Bailey 190  voor zijn team maat Nemesis 239 .De weersomstandigheden waar erg slecht meet heel veel regen.

- Maar de grootste winnaar van het weekend van was toch wel Rene (Tammo) Tiemens. Die met de voorstellings ronde op Warneton voor de EK bangers zijn vriendin Renate Dunnik  te huwelijk vroeg en ze zij ja. Rene is waarschijnlijk nog nooit zo zenuwachtig geweest met de voorstelling ronde. 

- Alle rijders gefeliciteerd namens Pewi.nl die dit weekend prijzen hebben gewonnen..

- Ook compliment aan alle  banger coureurs die zaterdag in Emmen reden en zondag er gewoon bij waren in Warneton, er is maar een woord voor  Klasse!!!

- Op naar het volgend weekend met op zaterdag 9 september de seizoensfinale in Winsum en de grootste autorodeo van het jaar in Nieuw Leusen. Ook zaterdag is het de WK stockcar F2 , waar Wim Peetsr zijn titel moet gaan verdedigen,zou het weer lukken om de titel naar Nederland te halen.
Zondga 10 september sluiten we ook het seizoen af in Sint Maarten er zal tevens daar een afvalrace zijn voor de rodeo. Ook is er zondag de een na laatste wedstrijd van het seizoen op Posterholt, duw weer races zat aankomend weekend.

See you at the track...

Pewi website team

Terug naar Sep (2017)