Camso nieuws
27-08-2017
PARKING en OVERNACHTEN 02 + 03.09.2017
HET IS NIET MOGELIJK OM DE VRIJDAG REEDS BINNEN TE KOMEN.
Gezien het grote aantal deelnemers, moeten we de plaats binnen het terrein, voorbehouden voor de piloten alleen. Zoals verleden jaar, hebben we opnieuw de parking buiten kunnen afhuren. Een deel hiervan zal opnieuw afgesloten worden; daar kunnen mekaniekers, officials en toeschouwers hun voertuig plaatsen. Voor de officials is dit uiteraard gratis.
De parking gaat open op zaterdagmorgen om 10u00.
De kostprijs voor het weekend is 10€ voor een auto (onafhankelijk van het aantal personen); een normale tent inbegrepen.
Campers, auto met caravan, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhanger of auto met een grote tent betalen 20€ voor het weekend (onafhankelijk van het aantal personen).
De ingang van deze parking gebeurt via de grote inkompoort. Het rechter gedeelte gaat naar de parking; het linker gedeelte naar het circuit.
De zijpoort met toegang van de parking tot het circuit zal het ganse weekend open zijn en uiteraard zal er de ganse tijd (ook s’ nachts) security zijn aan deze poort om de ingang te controleren.
Op gezag van de Burgemeester, is muziek na 20u00 verboden. Dit omdat er vroeger nachtlawaai geweest is en buren klacht hebben ingediend.
Mogen wij vragen om afval in plastiek zakken te doen. Wij zouden graag volgend jaar opnieuw deze parking willen afhuren van de eigenaar. Indien er overal vuil rond ligt, bestaat de kans, dat hij dit niet meer wil. Onze dank op voorhand.

Camso speedway

Terug naar Aug (2017)