Pewi.nl 15 jaar
08-08-2017
Op 22 juli 2002 is Pewi.nl online gegaan als team site, 2 maanden later kwam het eerste nieuws erop te staan en zo is het uitgegroeid naar een platform voor autospeedway-autocross-stockcar en banger racing.
We zeggen altijd vroeger was het beter maar in de 15 jaar is de sport weer op vele fronten hard gegroeid zeker bij de stockcar F1 en de bangers , beide klassen zijn flink groter geworden.

Door de site heb ik vele mensen leren kennen en hele mooie dingen mogen beleven zo als de TV opnames. 

Ik wil even toch even nog wat mensen bedanken en dat zijn al onze fotografen en medewerkers, promoters die ons nieuws aanleveren, alle coureurs die met reclame op de auto voor ons rijden en niet te vergeten alle bezoekers want voor jullie doen we het.

Toekomst Pewi.nl

Ook bij Pewi.nl is ons site verandert. Zo is ons forum bijna levensloos na het opkomen van o.a facebook en hebben we daardoor wel minder bezoekers. Tevens zijn er al diverse collegas gestopt iets wat ik ook snap. Natuurlijk hadden wij ook alleen verder kunnen gaan op facebook maar ik heb hier alleen al 4000 uur werk in zitten en dat gooi je niet zomaar aan de kant . En het mooie van de site is toch dat je iets heel makkelijk terug vindt en je kunt er uren kijken naar filmpjes, history en fotos. 

We hebben ook een app opgestart die in januari al 1300 keer gedownload was ( gratis te downloaden in app store). En ook dit blijkt een succes te zijn. Het is aan ons dan ook om nog meer nieuws op de site/app te krijgen en daar gaan wij ons best voor doen. Want ook voor een programma is de app idiaal. Tevens gaan we proberen om ook de fotos in de app te krijgen.
Verder gaan wij en onze fotografen verder met mooie fotos maken, en komt er in de winter gewoon weer history. En natuurlijk gaan we weer brainstormen voor nieuwe dingen.

Wat mijn betreft op naar de 20 jaar en blijf genieten van Pewi.nl .

Peter van Oijen


Terug naar Aug (2017)