Extra wedstrijd autosport Groningen
06-08-2017
Aanvankelijk stond op 26 & 27 Augustus een wedstrijd van het Autocross Master Kampioenschap op de agenda van AutoSport Groningen. Helaas is deze wedstrijd terug getrokken door de organisatie van dit kampioenschap en viel er voor AutoSport Groningen dus een gat in de agenda.

Het bestuur heeft besloten dit gat op te vullen met een extra wedstrijd op zondag 27 augustus aanstaande. Door een wedstrijd van Autocross Hallum hebben we besloten alleen de zondag te nemen en niet beide dagen, om zo publiek en rijders niet voor een keuze te zetten.

Het betreft een extra wedstrijd die losstaat van het clubkampioenschap van AutoSport Groningen waar zo n 140 coureurs aan deelnemen, omdat ons seizoen, en dus het clubkampioenschap al gestart was vonden wij het niet fair om deze wedstrijd daarvoor te laten meetellen omdat deze datum nog in de vakantieperiode valt.

Aan de start staan onze vaste klassen:
- Junioren
- Standaard 1400cc
- Standaard tot 1950cc
- Standaard va. 1950cc
- Vrije Standaard
- Gastklasse: Toerwagens (Klasse 2)

De eerste start zal zijn om 11.00uur. 
Deelnemers dienen zich aan te melden via www.autosportgroningen.nl ook diegenen die ingeschreven hebben voor het gehele seizoen.

De laatste autocross zal verreden worden op zaterdag 9 september aanstaande, tijdens die wedstrijden zullen de clubkampioenen bekend worden en de winnaar van het ASG Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard Series 2017.


Terug naar Aug (2017)