Wist je datjes races 5 augustus
06-08-2017
- Dat Patrick Sintebin de NK vrije standaard won en Arjen Visser de NK rodeo won. 

- De finale van de stockcar F2 super was met een gevecht oom de eerste plaats tussen Jouke Visser, Patrick Tersteeg, Toon Schut en Michael Schutter. De wedstrijd werd gewonnen door Schutter voor Tersteeg en Schut.

- De rond de  100 deelnemers van de autorodeo in Dedemsvaart er weer een ware show van hebben gemaakt. De rodeo was weer een waar spektakel.

- Dat oud rodeo-vrije standaard coureur Wybe de Vries zijn debuut maakte in de stockcar F1 in Kollum  en dit zeer goed deed door 2 manches en de finale te winnen. 

- De baan in Kollum super was ondanks dat het rond de 20 graden was en hard waaide . Ook de wedstrijden gingen vlot achter elkaar door. Ook een compliment aan Sjouke van Kammen die de baan deed sproeien en dit snel en perfect deed. 

- Gisteren werden in Cowdenbeath de semi finales verreden voor de stockcar F2 . De eerste werd gewonnen door 16 Graig Wallace  voor 38 David Polley. De tweede semi finale werd gewonnen door 7 Gordon Moodie voor 854 Robbie Dawson. De wedstrijden waren zo als altijd op Cowdenbeath erg spectaculair met grote crashes.

-Op naar een het volgend mooi raceweekend met de NK stockcar F1 in Sint Maarten op 13 augustus, 12/13 augustus Posterholt met o.a de Gouden Helm stockcar F2 en zondag 13 augustus banger races in Marienvelde en natuurlijk zullen op alle banen Pewi fotograven aanwezig zijn.
 

Terug naar Aug (2017)