Autocross Winsum 27 augustus
01-08-2017
Aanvankelijk stond voor 26 & 27 augustus een wedstrijd van Autocross Masters kampioenschap op onze agenda. Helaas gaat dit niet door. Aangezien de vergunning er ligt en de huur betaald is, hebben we besloten voor onze rijders wel een wedstrijd te organiseren.

Vervelend feit was dat deze datum tegelijk valt met de oudste autocross van Nederland, Autocross Hallum. Om rijders en publiek de ruimte te geven ook hier heen te gaan hebben we besloten dat we alleen op zondag 27 augustus een wedstrijd organiseren. Deze wedstrijd staat los van het clubkampioenschap, er wordt alleen gereden voor dagprijzen! Dit omdat ons seizoen al begonnen was, en het niet fair zou zijn voor mensen die hun vakantie gepland hebben in deze periode en hierdoor punten mislopen.

Mensen die zich voor het gehele seizoen hebben ingeschreven was vrij toegang beloofd tot de Autocross Masters wedstrijden, we houden ons woord en komen coureurs tegemoed hierin. Deelname voor mensen die het gehele seizoen hebben ingeschreven kost voor de wedstrijd van 27 augustus daarom €5,00. Overige dag inschrijvers betalen €25,00 startgeld.
Overigens telt deze wedstrijd voor de Vrije Standaard klasse wel mee voor het ASG Nederlands Kampioenschap Vrije Standaard Series, zoals dit ook zou zijn tijdens de Autocross Masters wedstrijd.
De inschrijving opent z.s.m. en iedereen dient zich apart voor deze wedstrijd aan te melden via de website  http://www.autosportgroningen.nl/ !!

ASG

Terug naar Aug (2017)