Zevenhoven on wheels 2017
23-06-2017
Dit jaar word Zevenhoven On Wheels gehouden op 16 en 17 setember 2017. Zet de datum dus alvast in je agende en zorg dat je er bij bent dit jaar!

Op zaterdag 16 september 2017 worden de wedstrijden voor de autocross gereden. Vorig jaar ontvingen we vele inschrijvingen wat ook aangeeft dat er een groot animo is voor deze tak van sport. Verschillende klasses rijden hun manches en strijden voor de bekers van Zevenhoven On Wheels. De nieuwe klasses die we vorig jaar hadden rijden (Stockcar F1 en Dames klasse) kunnen ook dit jaar weer inschrijven. En uiteraard zijn er ook weer Standaard klasses (1600 en 2000) / Rodeo / Kevers / Sprinters en Vrije Standaard.

Op zondag 17 september 2017 worden de wedstrijden van de motor- en quadcross gereden. Ook deze dag was vorig jaar goed gevuld en was de spanning te snijden tijdens de verschillende manches in de verschillende klasses. Door jong tot oud werden de kunsten getoond op motor of quad en was de top van de motorsport te bewonderen in de Superklasse!

De inschrijvingen voor de rijders gaan uiterlijk begin juli 2017 op http://zevenhovenonwheels.nl/
 dus hou deze website goed in de gaten. Of meld je aan op onze facebook pagina en nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Zevenhoven on wheels

Terug naar Jun (2017)