Wist je datjes
22-03-2017
- Dat er voor 8 april voor speedway Emmen weer reclame wordt gemaakt op de billboard bij Staphorst en Heerenveen met een foto van Pewi.nl, en dat wij daar wel trots op zijn.

- Dat in Lelystad Peet Broersen de finale in de F1 stockcar won en het publiek trakteerde op een donut showtjes

- Dat er dit jaar geen banger race zal zijn in Boerhaar tijdens de kermis. Zonde want de kleibaan zorgde altijd voor veel spektakel. Er is wel op 8 april een autocross/paaltjescross in Boerhaar dat is een dag voor de jaarlijkse rodeo.

- Dat er zondag in Warneton de finale  inde privecars een 75 ronden race zal zijn. Hier ook de 81 jarige   Dudo de Bruijn is ingschreven en gaat proberen samen met zijn kleinzoon Jessy de finale te halen.

- Dat er afgelopen zondag in Arena Essex de micro bangers reden voor de world series. In totaal kwamen 53 micros rijden ondanks dat het ook Wimbledon was.Hier reed ook de 75 jarige Ken Hollamby mee ook samen met zijn kleinzoon.Ken racet al vanaf 1966.

- Dat Richard Falkena goed is begonnen met de senioren F2 klasse na een aantal jaar F2 junioren hebben te gereden. Richard won alle manches die hij reed en tevens de finale in de F2 klasse in Emmen. Een top prestatie hij zal wel zijn dakkleur moeten gaan veranderen want die moet naar geel ( was wit ) 

-Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 




Terug naar Mrt (2017)