Piet Keijzer Memorial Trophy
20-10-2016
Team Keijzer, initiator van de memorial,  is trots dat ook dit jaar weer  om de Piet Keijzer Trophy gestreden zal worden tijdens de finale race van de stockcar F1 klasse. Een  eerbetoon aan de markante Helmonder, die altijd een graag geziene gast was op het circuit in Venray. Daar waar de stockcarwereld in 2005 even stil stond wordt er nu opnieuw stilgestaan bij deze stockcarliefhebber in hart en nieren. Zoon en ook stockcar F1 coureur Geert-Jan Keijzer zal zelf ook deelnemen aan de race wat voor hem ongetwijfeld erg bijzonder moet zijn.

De Piet Keijzer Memorial Trophy staat bij vele coureurs hoog op het verlanglijstje. Vorig jaar ging de eer naar Christiaan Weyenberg #380, rijdend voor Team Ruud Hagens uit Wanssum. Zijn naam wordt momenteel op de trofee toegevoegd. De schitterende wisseltrofee  draagt ondertussen al de namen van o.a. Louw Wobbes en Ron Kroonder. Welke coureur  gaat er dit jaar met deze eer vandoor?
Tijdens de finalerace van de stockcar F1 klasse die rond kwart over vijf verreden gaat worden op zondag 23 oktober zullen we het weten.

Alle Stockcar F1 coureurs veel succes gewenst.

Paddock14.nl
 

Terug naar Okt (2016)