Autocross Lellens juniorcup
30-08-2016
Op 3 en 4 september wordt in Lellens het autocross weekend van AutoSport Groningen georganiseerd in Lellens. In navolging van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar de Junior Cup.

Dit is een wedstrijd volledig in het teken van de junior klasse, want de jeugd heeft immers de toekomst en dat willen we graag promoten. Dankzij vele sponsoren is het mogelijk om een flinke prijzenpot aan te bieden:

1e prijs €500
2e prijs €400
3e prijs €300
4e prijs €200
5e prijs €100

Daarnaast zijn er bekers beschikbaar voor alle finalisten, manche overwinningen, dagfinales en ga zo maar door. Daarnaast is er op de zateragavond een exclusieve BBQ voor de deelnemers van de JuniorCup.

Denk er wel om dat voor deelname aan de JuniorCup een toonbare licentie moet zijn van één van beide overkoepelende organisaties (ivm verzekering). Dit geldt dus ALLEEN voor de junioren, voor alle andere klasses is dit niet van toepassing.

Tag andere junioren om ervoor te zorgen dat er een enorme groep junioren aan de start staat! Er staan nu al ruim 25 rijders op de lijst!

Meedoen? Of deelnemen in één van de andere klasses? Meld je aan via het aanmeldingsformulier op www.autosportgroningen.nl!
Terug naar Aug (2016)