Saloonstockcars in Emmen
09-08-2016
SaloonStocks & Saloon Stockcars.

Dit jaar, 2016, zijn we de nieuwe klasse ASE SaloonStocks gestart. In feite een upgrading van de super polulaire en fanatieke RWD Bangerstox. De SaloonStocks rijders zijn nu 2 racedagen aan de start gekomen, en het enthousiasme wordt alleen maar groter. Echter de verschillen in zoals de SaloonStocks nu is zijn erg groot; een deel rijdt puur voor het plezier, dwz lekker trainen en driften. Een ander deel heeft inmiddels veel ervaring en gaat echt op serieus hoge snelheid rond . Een groep rijders heeft nu al aangegeven graag een stap verder te willen. En je kunt niet vroeg genoeg beginnen om veranderingen te overleggen en bekend te maken. De eerste stap is reeds gezet, het met elkaar in contact brengen van potentiele rijders en het bestuur. En het eerste resultaat is er inmiddels ook, we gaan ons inzetten om de Saloon Stockcars op Speedway Emmen te organiseren! Van vroegeruit zeer bekend, maar door de tijd heen wat in een dip beland.

Uiteraard blijft de ASE SaloonStocks zoals ie nu is gewoon bestaan.

We gaan ons uiterste best doen om in 2017 de Saloon Stockcars aan de start te hebben!

Saloon Stockcars is in Engeland een drukbeoefende sport, en dan zowel op basis van een volledig uit kokerbalken gelast chassis als op basis van een autochassis. Inmiddels uit gesprekken met potentiele coureurs is voor beide versies een doelgroep. Ook inmiddels redelijk overeen gekomen is het feit dat beide versies prima samengevoegd kunnen worden in één klasse.

Binnenkort is er een rijdersvergadering / bijeenkomst tbv de Saloon Stockcars waar de serieus geinteresseerden welkom zijn. Ook één of meerdere rijders van circuit Posterholt zullen daar zijn. Op Posterholt staan de Saloon Stockcars vast op het progamma.

Ben je serieus geinteresseerd in deze nieuw op Emmen te organiseren sport, en wil je graag meedenken om een reglement sluitend te krijgen dat voor alle rijders interessant is, en vooral blijft, meld je dan even bij het ASE Bangers bestuur via mail, Whattsapp of Facebook.


Mail: bangersemmen@hotmail.com
Facebook: Christian van der Most

Whattsapp: +31 6 22092272


Bron http://www.asebangerracing.nl/


Terug naar Aug (2016)