Kings Batlle Blauwhuis
18-04-2016
Nog een week en de strijd om de titel King of Dirt barst weer los. Inschrijven kan nog tot vrijdag 18:00 uur! Daarna maken wij de dagindeling en de manches gereed.

Dinsdag om 17:00 uur begint de BattleNight. De vaste klassen Stockcar F1, F2, FAC1600 en Rodeo komen aan de start. We rijden een Engels systeem met manches, herkansing en finale. De manches tellen mee voor het clubkampioenschap EN de punten van de manches tellen mee voor de startopstelling van de big final op koningsdag. De finales worden rond 21:00 uur verreden onder kunstlicht wat de afgelopen jaren een waar spektakelstuk was. De BattleNight is een volledig raceprogramma op dinsdag met een volle prijzenpot. De poort gaat dinsdag om 13:00 uur open waarna iedereen van harte welkom is.


Woensdag 27 april is de grote dag waarin de titels worden verdeeld. De poort gaat open om 08:00 uur en het programma begint om 12:00 uur. De RODEO, FAC1600, Stockcar F2, Stockcar F1 en de F2 junioren komen aan de start. Tijdens de dag kunnen weer punten worden gehaald voor de finale. Al weken is het bestuur druk in de voorbereiding. De laatste hand wordt nog geslagen aan een nieuw verhard plein voor de catering en merchandise. Ook in het rennerskwartier is er nog volop verbetering voor de aanstaande race. 


Een paar mededelingen om het evenement goed te laten verlopen. Iedereen wordt gevraagd netjes aan te sluiten op het rennerskwartier om ruimte te besparen. Voor de caravans hebben wij ruimte op het eerste stukje land gereserveerd. Op het rennerskwartier is hiervoor geen ruimte voor. Let op de dempers van je crosswagen. Wij kunnen je helaas niet laten rijden indien de auto teveel lawaai maakt.

 

Houd facebook goed in de gaten! Over een paar dagen begint een mooie promotie actie waarbij naast vrijkaarten nog een leuke prijs wordt weggeven.
 

Alvast een goede voorbereiding en tot volgende week dinsdag!!


Sportieve groet,

FAC bestuur.

Blauwhuis home of the BattleNight

Blauwhuis home of the KingsBattle

Terug naar Apr (2016)