Crozz Magazine #56
16-04-2016
Gisteren is de is het Crozz magazine 56 uitgekomen.Laten we met de deur in huis vallen, het is ook de laatste in de huidige vorm. Ruim zes jaar hebben wij met veel plezier gewerkt aan dit digitale magazine maar wij vinden dat het nu tijd is om dit hoofdstuk af te sluiten. We hebben de mediawereld van de autocross een klein beetje kunnen veranderen en daar zijn wij nog elke dag trots op.

Het maandelijks brengen van een magazine werd een steeds zwaardere taak, enkele factoren daarbij zorgden ervoor dat wij die (ongeschreven) afspraak niet altijd na konden komen. De ambitie die we hebben om onze producten continu te verbeteren vergt tijd en energie. En die tijd moet allemaal gecombineerd worden met de dagelijkse werkzaamheden waar wij ons brood mee verdienen of willen mee gaan verdienen, wij hebben dan ook nooit de intentie gehad om een boterham te verdienen aan ons aller mooiste hobby. Natuurlijk willen we de mensen die, sommige vanaf het eerste uur, ontzettend bedanken voor de steun op welke manier dan ook en ook dankzij die mensen kwam de Crozz Magazine tot zo groot succes als wij dat zo mogen noemen.

Voor ons is dit het juiste moment om te stoppen met het maken van digitale magazines. Dat betekent niet dat we onze activiteiten stopzetten! We gaan namelijk door het met publiceren van spectaculaire crozzfotos van CrozzMedia, exclusieve nieuwsberichten en uniek content van en door coureurs op onze vernieuwde website. Ook hebben we ambitie om op termijn weer een bewaarnummers te maken, hierover later zeker meer!
 

Met vriendelijke groet,


Mark Bremer & Joris Kammenga

Namens Pewi.nl vinden wij het heel erg zonde dat Mark en Joris stoppen met het mooie online magazine. Maar we begrijpen het zeker omdat we weten dat de heren er heel veel energie in steken. Heren blijf verder doen waar julie heel erg goed in zijn en we hopen dat jullie ook met ons blijven samenwerken.

Pewi website team

Terug naar Apr (2016)