Camso nieuws
15-04-2016
CAMSO BERICHTEN – 14.04.2016

1° PARKING 17.04: We hebben genoeg plaats; dus iedereen, welke een parking wil, kan er een bekomen.


2° BANGERSTOX: Op vraag van een piloot en na samenspraak met Marc Vantongerloo (Bangermanager), worden de Opel Vectra bij de Bangerstox nog toegelaten tot het einde van het seizoen.


3° DANK: onze dank aan het Team van Jimmy Carmoy, Hannelore Valencijn en Peter Vanrobbroek, voor de hulp geboden tijdens het Paasweekend (push car, tractors, opkuisen Skoda)


4° SCHORSING:
PRIVE CAR 880 Christophe Dutilleul is geschorst voor de organisatie van 17.04 om een positieve alcoholtest te hebben afgeleverd, op 28.03

BANGERSTOX 47 Zeb Wellekens: Na het bekijken van andere beelden en na samenspraak met de betrokken piloot 50 moeten we vaststellen dat het manoever van 47 GEEN follow in was, maar wel een harde duw, welke verkeerd is uitgevallen en waarvan hij uiteindelijk zelf het slachtoffer werd. Dus een schorsing is hier niet gepast.


5° WAARSCHUWING: David Delatte en supporters en familie krijgen een officiële waarschuwing om op 27.03 een andere piloot te hebben bedreigd. De piloot is verantwoordelijk voor zijn supporters/mecaniekers


6° WC s NACHTS: We hebben 2 WCs welke snachts open blijven; Wanneer de generator gestopt wordt (om 23u00), is er natuurlijk geen water meer. Daarom hebben wij een vat van 1000l water en een emmer geplaatst naast deze WC’s. Gelieve te willen doorspoelen aub.


7° Er staan enkele fouten in het klassement van de Sierra Duo (zelfde nummer met andere naam; dit wordt gecorrigeerd.) Ook is er een correctie in de uitslag van de finale. 82 is op 1 ronde geëindigd (rond gespint in bocht 1 en een ronde verloren). Dit wordt gecorrigeerd.


8° INSCHRIJVINGEN VIA DE POST:
We halen de laatste keer de post af, met de inschrijvingen, op dinsdagmorgen. Dit keer waren er nog 2 aangetekende schrijven bij, welke wij pas op woensdag konden afhalen.
Wij herhalen dat wij GEEN INSCHRIJVINGEN MEER AANVAARDEN, welke wij niet op dinsdagmorgen hebben ontvangen. Dus als wij op dinsdag een aangetekend schrijven ontvangen, welke wij pas op woensdag kunnen afhalen, aanvaarden wij dit niet meer. Gewoon vroeger opsturen.
Carl Minnebois heeft een inschrijving op 11/04 opgestuurd terwijl wij dit op 11/04 moesten ontvangen hebben
François Gustin heeft een inschrijving opgestuurd vanuit Frankrijk, zonder er België bij te voegen (Warneton is nog niet zo bekend, dat iedere postman in Frankrijk weet, dat dit in Belgie ligt !!) Post was 7 dagen onderweg. Idem voor Mathieu Caboche ( 8 dagen onderweg!)

Patrick Vanstrien en Christiaan Hanzen op 11/04 verstuurd, alhoewel wij het op 11/04 moesten ontvangen. Zo snel is de Post ook nu weer niet.


9° AIRBAG: moet gedeactiveerd worden voor de start. Wij hebben bij de Bangerstox een auto gezien waarvan de airbag ontploft was


Camso speedway


Terug naar Apr (2016)