Inschrijving Foute Cross
25-01-2016
Beste deelnemer (en fan) van de Foute Cross,

Dit jaar gaan de inschrijvingen voor de Foute Cross anders dan jullie gewend zijn.
De instanties verlangen van ons dat we vanaf dit jaar alles en iedereen registreren  wat op het rennerskwartier verblijft. Dat betekent dat niet alleen alle deelnemers, maar ook  alle voertuigen (ook crossautos) en overnachtingsmiddelen ingeschreven dienen te worden. Er wordt daarom dus
niet meer per plaats betaald, maar per voertuig, overnachtingsmiddel, deelnemer etc.

Hierdoor waren we wel genoodzaakt over te gaan op een nieuw ticketsysteem. De Foute Cross-ID werkt dus helaas niet meer.

Hieronder tref je linkjes aan naar 2 formulieren die je thuis alvast kunt invullen. Print beide formulieren uit en neem ze (ingevuld!!) mee naar de inschrijfdag. Wij kunnen hiermee de inschrijving sneller verwerken!

Op het ticketformulier kun je zien wat de prijzen zijn.

http://www.interticket.nl/downloads/VOORINSCHRIJVING_RIJDER.pdf

http://www.interticket.nl/downloads/VOORINSCHRIJVING_TICKETS.pdf

Let op:

Voor Bangers en Stockcar F-1 rijders is er een tegemoetkoming van € 50,00

wanneer ze bij allewedstrijden aan de start verschenen zijn.

Deelnemers aan de caravanrace krijgen na deelname het inschrijfgeld (€ 100,00) retour.En …uiteraard is er ook dit jaar voor alle klassen weer een prachtige prijzenpot beschikbaar!

Personenautos zijn niet toegestaan op het rennerskwartier en  dienen  op het parkeerterrein geplaatst worden. Op het rennerskwartier geldt nog altijd: met je voertuig  van het rennerskwartier  af,  is er niet meer op!

Het nieuwe inschrijven  zal best even wennen zijn (ook voor ons),  maar om de Foute Cross te kunnen en mogen blijven organiseren in de toekomst, is dit de enige manier om alles geregistreerd te krijgen.
We hopen jullie allemaal weer te zien  30 januari!!

De deuren gaan  om 13:00 uur open.  Kom op tijd, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Buiten staat een knusse tent (uiteraard al eerder open) met een bar, heerlijke  snacks en muziek.

Kijk voor meer info ook op de website www.foutecross.nl  > deelnemers.

Lees hier ook de reglementen > voor alle klassen zijn ze weer helemaal up-to-date!


Foute Cross Lopik


Terug naar Jan (2016)