Western Springs 3 januari
03-01-2016
Hallo speedwayfreaks.

Gisteren zijn we naar Tauranga geweest waar Magda een dag met een boot mee is geweest om te vissen.Ik geef daar niet zoveel om dus heb ik daar een bergwandeling gemaakt op Mount Manganui.Magda had 5 mooie vissen gevangen en die hadden we diezelfde avond bij de Fam Dahm op de barbeque lekker klaargemaakt.Hellen had nog lekkere sate gemaakt en dat alles met flink wat bier werd het een gezellig avondje.


2 Dagen geleden was een wedstrijd in Western Springs afgelast omdat de baan te nat was en dat kwam omdat er een cycloonover de Fiji eilanden trok en ze er hier ook een staartje van mee kregen.Dus een paar dagen wat regen gehad.
Vandaag zijn Magda en ik voor 3 dagen naar Auckland waar ik vanavond naar Western Springs ben geweest voor de wedstrijd waar 27 Midgets sterden voor de World 50 Lapper.Weer veel spektakel en heel veel schade.Er kwamen er maar 10 aan van de 27.Er waren ook nog 32 TQ midgets en maar 10 Sprintcars.

Dat kwam omdat vanavond ook een wedstrijd in Baypark was en waar ook Sprintcars reden en daar reden ook James en Keaton.Mijn neef was daar ook naar toe.


Ik ben hierheen gegaan omdat morgen en overmorgen de Stockcar GP van NZ wordt verreden in Waikaraka Park.En dat is maar een kwartiertje rijden van ons hotel.Er zijn 75 Stockcars ingeboekt en die rijden in 3 groepen van 25
Dus morgen de kwalificatie en overmorgen de finalewedstrijden.
Dan ga ik 6 Januari weer terug naar mijn neef om savonds naar Baypark te gaan voor het NZ Champs Sprintcars.Waar er inmiddels al 30 zijn ingeboekt maar dat is ook de wedstrijd van het jaar voor de Sprintcars.

Dus jullie zien we vervelen ons echt niet.


Klik hier voor de fotos

 
Gr
Frans en Magda

Terug naar Jan (2016)